Avloppsspolning och rensning

Avloppsspolning och rensning

Spola och filma avloppet – och få koll på rören.

Underhåll är hemligheten bakom en lång användningstid, även när det gäller avlopp. Med hjälp av en noggrann borstning och spolning, och i samband med det en avloppsfilmning, får du reda på i vilket skick ditt avloppssystem verkligen är. Det är enkelt att filma avlopp, och med Sundahem är det också gratis!

En avloppsspolning har många fördelar, men det kan ändå ofta löna sig att filma avloppet och utföra en relining vid behov. Avloppsspolningens fördelar är dock att en avloppsfilmning kan göras i rengjorda rör, spolningen förebygger stopp och du får reda på avloppets skick och eventuella problem.

Fördelar med avloppsspolning:

  • Du får veta i vilket skick avloppssystemet är
  • Det förebygger stopp i avloppet
  • Du får reda på eventuella fel och problem i avloppssystemet
  • Avloppsfilmning kan göras i rengjorda rör

 

NÄR BEHÖVS EN AVLOPPSSPOLNING?

Avloppssystemet är en viktig del av bostaden och med regelbundet underhåll kan du direkt påverka trivseln och tryggheten i hemmet. En underhållsspolning bör göras med 15–20 års mellanrum. På så sätt förebygger du problem som kan uppstå i framtiden. Om du har märkt att det lätt blir stopp i avloppet, att det inte rinner undan ordentligt eller att det kommer in obehaglig lukt från avloppet, tyder det på att du har problem i avloppssystemet.

 

BOKA KOSTNADSFRI AVLOPPSFILMNING

Kategoriat: Yleinen |