Conny fick hjälp av Sundahem att underhålla sina ledningar

– Tack vare Sundahems hjälp och service, kan jag njuta av solen, säger Conny Hasselkrantz som bor i Mockfjärd.

Conny bor tillsammans med sin fru i ett hus som är byggt 1974, sedan dess har det inte varit någon kontroll av avloppen. Conny kom i kontakt med Kasper från Sundahem som berättade för honom vad som kan hända med ledningar som inte blivit spolade på många år.

– Jag fick ett stort förtroende för honom och hans kompetens, säger Conny.

Gick in med kameror

Efter att Conny och Kasper tillsammans diskuterat olika lösningar på hur de skulle kunna uppgradera rören i huset, valde de att göra en spolning av avloppsrören.

– Sundahem gick in med kameror i ledningarna, och visade mig också hur det såg ut. De förklarade på ett väldigt fint sätt för mig, utan någon ironi. Jag fick ett väldigt stort förtroende för Sundahem.

”Glömmer inte dig som kund”

Conny berättar att han är otroligt nöjd med Sundahems arbete. Både med genomförandet och bemötandet.

– När de var här uppträdde de på ett otroligt professionellt sätt. Dels genom deras kompetens, men också på ett ödmjukt sätt gentemot mig och min familj, säger Conny.

– De gör ett bra jobb, men de glömmer inte dig som kund, säger han.

Kategoriat: Ajankohtaista, Underhållsspolning, Yleinen |