Fixa avloppet med Relining

Relining är ett snabbt och kostnadseffektivt sätt att renovera avloppet utan att behöva riva upp golv och väggar.

Bor du i ett hus som är byggt på 1970-talet eller tidigare? Då rekommenderar vi rörrenovering i form av relining för att öka livslängden på ditt avloppssystem med upp till 50 år. Tack vare relining är det möjligt att renovera avlopp utan att behöva göra ett dyrt stambyte. Vi gör jobbet på en vecka och ger dig 20 års garanti på utfört arbete.

eller ring oss på 010 2070 790

FÖRDELAR MED EN RELINING

Ett enkelt sätt att öka livslängden på avloppet med 50 år

Du behöver inte flytta ut under renoveringen

Varken golv eller väggar behöver rivas

Inget byggdamm eller oväsen

Ett förmånligt sätt att renovera avloppet

Avloppets ljudisolering blir bättre

Hur funkar det?

Reliningsmetoden av avloppsrör har redan använts i årtionden och lämpar sig för alla rörmaterial. Vid relining förs en strumpa, behandlad med epoxi, in i avloppsröret med hjälp av tryckluft. Strumpan fäster stadigt på insidan av det ursprungliga avloppsröret. Vid relining bildas en ny rörkonstruktion i avloppet. Den täpper till eventuella hål och sprickor och förnyar det gamla avloppet helt och hållet. Relining förlänger livslängden på ditt avloppssystem med upp till 50 år. Vi på Sundahem värderar ärlighet och ansvar högt och ger därför en 20 års systemgaranti på arbetet.

Osäker på om du behöver relining?

En avloppsfilm visar i vilket skick dina avloppsrör är

I de flesta fastigheter är avloppsfilmning det enda sättet att ta reda på avloppets skick och bedöma eventuella skador. Bildmaterialet kan användas som hjälpmedel vid undersökning av avloppets kondition eller vid en utvärdering av renoveringsbehov.

Så här utför Vi Relining

Filma avloppet gratis

1. KOSTNADSFRI AVLOPPSFILMNING

Först gör vi en kostnadsfri avloppsfilmning för att kontrollera vilket skick avloppet har. Filma avloppet gratis redan idag!

2. FAST PRIS på OFFERT

Ifall vi upptäcker rör som behöver renoveras ger vi dig alltid ett fast pris för vad arbetet kostar, utan dolda kostnader. Vi håller vad vi lovar!

Relining på 1 vecka

3. Rör­renovering på en VECKA

Med vårt egenutvecklade koncept för relining tar rörrenoveringen bara en vecka. Du slipper riva upp golv och väggar, och kan bo hemma medan vi jobbar.

20 års garanti på våra rörrenoveringar

4. VI HAR 20 ÅRS GARANTI

Ärlighet och ansvar är viktiga ledord för oss. Har du frågor svarar vi gärna. Vi ger hela 20 års systemgaranti på utfört arbete. Läs mer om vår systemgaranti.

Erfarenheter

Bekanta dig med din lokala aktör

Relining i Stockholm           Relining i Västerås           Relining i Gävle