Relining i Borlänge

Sundahem utför relining i Borlängesregionen.

Relining är ett snabbt och kostnadseffektivt sätt att renovera avloppet på en vecka, utan att behöva riva upp golv eller väggar. Tekniken passar alla rörmaterial och möjliggör en avloppsrenovering utan rivning. Vi ger en systemgaranti på 20 år så du kan lita på att rören hålls i gott skick.

Relining på 1 vecka

Vi hjälper er med relining i Borlänge

Om du är intresserad av en relining kan du begära om en offert eller boka en kostnadsfri avloppsfilmning här på våra hemsidor. Vi kontaktar dig senast nästa vardag angånde din begäran. Alternativt kan du vara i kontakt med oss via mail eller telefon.

Försäljning och projektering

Montage och teknisk support

Osäker på om du behöver relining?

En avloppsfilm visar i vilket skick dina avloppsrör är

I de flesta fastigheter är avloppsfilmning det enda sättet att ta reda på avloppets skick och bedöma eventuella skador. Bildmaterialet kan användas som hjälpmedel vid undersökning av avloppets kondition eller vid en utvärdering av renoveringsbehov.

Så här utför Vi Relining

Filma avloppet gratis

1. KOSTNADSFRI AVLOPPSFILMNING

Först gör vi en kostnadsfri avloppsfilmning för att kontrollera vilket skick avloppet har.

2. FAST PRIS på OFFERT

Ifall vi upptäcker rör som behöver renoveras ger vi dig alltid ett fast pris för vad arbetet kostar, utan dolda kostnader. Vi håller vad vi lovar!

Relining på 1 vecka

3. Rör­renovering på en VECKA

Med vårt egenutvecklade koncept för relining tar rörrenoveringen bara en vecka. Du slipper riva upp golv och väggar, och kan bo hemma medan vi jobbar.

20 års garanti på våra rörrenoveringar

4. VI HAR 20 ÅRS GARANTI

Ärlighet och ansvar är viktiga ledord för oss. Har du frågor svarar vi gärna. Vi ger hela 20 års systemgaranti på utfört arbete. Läs mer om vår systemgaranti.

Erfarenheter

Bekanta dig med din lokala aktör