Renovera avloppet enkelt med vår strumpteknik och få 20 års garanti

Var säker på att avloppet i ditt hem fungerar länge framöver

Vi tar ansvar som din renoveringspartner med ett transparent förfarande. Avloppsrenovering med vår strumpteknik är en viktig investering i underhållet av hemmet och därför vill vi i varje skede av tjänsten säkerställa att allt sker problemfritt, även efter installationsarbetet. Vi använder bara de bästa materialen och installationen görs av våra proffs enligt våra optimerade metoder med de bästa verktygen på marknaden.

Garantin ger dig långsiktig säkerhet beträffande avloppen i hemmet

Som en ansvarsfull aktör vill vi garantera att avloppet i ditt hem fungerar väl även i framtiden. Eftersom vi är säkra på att tjänsten och produkterna är högkvalitativa, ger vi på alla renoveringar vi utför 20 års garanti. Om avloppet i ditt hem på grund av ett installations- eller produktfel inte fungerar som det ska, säkerställer garantin att vi tar ansvaret för reparationen.

Vi vill inte erbjuda dig bara en tillfällig lösning och hjälp i dina problem med avloppen. Vår vision är att förnya och modernisera det svenska byggnadsbeståndet så att så många som möjligt ska kunna bo tryggt i hemmet oavsett husets ålder. Tjänsten erbjuder säkert och pålitligt till alla våra kunder.

Hur mår ditt avlopp? Vi kontrollerar ditt avlopp kostnadsfritt! Bristfälliga avlopp orsakar vattenskador och obehag för 1000-tals villaägare varje år. Du kan undvika dessa obehagliga överraskningar genom att ta kontakt med oss, så hjälper våra experter dig i alla frågor som rör avloppen hemma hos dig.

Beställ kostnadsfritt hem en av våra experter på avloppsinstallationer och få säkerhet i frågan om skicket på avloppen i ditt hem med hjälp av avloppsfilmning och okulär kontroll!

*erbjudandet gäller privata enfamiljshus och villor.

Kategoriat: Ajankohtaista, Avloppsrelining, Yleinen |