Underhållsspolning

säkerställer avloppets funktion

Underhåll är hemligheten bakom en lång brukstid – även när det gäller avlopp. Med hjälp av en noggrann borstning och spolning, och i samband med det en avloppsfilmning får man reda på det verkliga skicket på det rengjorda avloppssystemet. Ett rent och underhållet avloppssystem är en del av en fungerande vardag.

NÄR ÄR DET AKTUELLT MED EN UNDERHÅLLSSPOLNING?

Avloppssystemet är en viktig del av bostaden och med regelbundet underhåll kan man direkt påverka trivseln och tryggheten i hemmet. En underhållsspolning bör göras med 15–20 års mellanrum. På så sätt förebygger man problem. Om du har märkt att det lätt blir stopp i avloppet, att det inte rinner undan ordentligt eller om det kommer in obehaglig lukt från avloppet, kan det vara problem i avloppssystemet.

FÖRDELAR MED UNDERHÅLLSPOLNINGEN

Du får veta i vilket skick avloppssystemet är

Det förebygger stopp i avloppet

Du får reda på eventuella fel i avloppssystemet

_MG_4656M

_MG_4802

DSC_8650

DSC_8344

Erfarenhet och kvalitet

Sundahem är en erfaren aktör när det gäller underhållsspolning av avloppssystem. Vi har över 10 års erfarenhet i branschen.

Verktyg och material

De verktyg och material vi använder är moderna och av hög kvalitet. På så sätt säkrar vi ett lyckat slutresultat. Den moderna vvs-armaturen gör att slutresultatet även blir snyggt.

Fast pris och finansiering

I avtalet står alltid den fasta slutsumman och innefattar hela arbetet. Om du vill kan vi göra en finansieringsansökan för din räkning på OP företagsbank.

Nöjda kunder

Nöjda kunder har alltid varit vår verksamhets utgångspunkt och målsättning – vi nöjer oss inte med mindre. Vi följer kundbelåtenheten kontinuerligt.

Snabb service

Vår snabba underhållsservice grundar sig på allt från våra välplanerade och organiserade installationsbilar till det optimerade installationsarbetet.

ANSVAR

Våra kunder känner oss för våra ansvarsfulla arbetsmetoder och snabba förmåga att reagera på deras behov. Oberoende om det handlar om ett hembesök, renovering, fakturering eller något annat så svarar våra specialister alltid på dina frågor.